Parterapi

– Hvordan liv og kærlighed lykkes i fællesskab

De nære forhold har stor indflydelse på vores liv. Og mange af de sværeste problemer har deres oprindelse i familien. Trods store anstrengelser er der ikke altid en umiddelbar løsning på aktuelle problemer. De har næsten altid rod i vores egen livshistorie og er i sammenhæng med hele familien, ja hele slægten.

En vanskelig skæbne for et familiemedlem kan have langtrækkende konsekvenser. Det kan komme til udtryk flere generationer senere og binde os til meningsløse mønstre og unyttige lidelser. Fx hvis et uønsket familiemedlem er blevet ignoreret eller udelukket. Det forstyrrer den orden, der binder familiesystemet sammen til en helhed, hvor alle skal have deres plads. Det kan også vise sig ved at ens partner gennemgår en lidelse, som måske ikke er hans eller hendes, men tilhører en anden i familien.

Ved at bringe denne forvikling frem i lyset, befrier den enkelte person sig helt dramatisk, og kan igen trække vejr frit og leve sit eget liv.

Find hinanden igen – Tal sammen igen!

Find hinanden igen

– Tal sammen igen!

“Vi har fundet hinanden igen”, sådan siger mange par, når de har været til parterapi hos mig eller på en workshop i familieopstilling. (Læs udtalelser).

I et terapeutisk forløb arbejder vi med at forstå den konflikt som I sidder i. I skal begge fortælle jeres historie og igennem den at finde fælles ressourcer og mål.

Måske tror I at det er for sent, eller måske har I opgivet at gøre jer forståelige i jeres konflikter. Hos mig kan I komme igennem med jeres  synspunkter i en tryk og varm atmosfære. Jeg byder jer begge velkommen, med præcis det I hver i sær har på hjertet.

Det kan også lykkes for jer, uanset om I skændes højlydt og konstant mistolker hinanden.

I den første session afklarer vi hvad konflikten handler om. Fortæl jeres egen historie for derefter at bygge på en fælles Historie og Fremtid.

Vi vil tale om hvad der er jeres fælles mål, samt hvad i hver især ønsker af parforholdet. Vi vil finde de familiemæssige forviklinger, der begrænser den enkelte og dermed selve parforholdet.

Parterapi og familieopstilling

Hvis I vil deltage i en workshop bruges Familieopstilling som metode. Den virker magisk på mange mennesker, fordi de med ét får øjnene op for både den anden og sig selv. De ser klart og anerkender det som er.

Kom med og få universel viden om kærlighed, som I vil få glæde af ikke kun i tiden efter opstillingen, men resten af livet.

I kan blive bevidste om:

  • Hvor konflikten kommer fra
  • Hvorfor bånd der kommer bagfra binder os konsekvent
  • Hvor i familien jeres unikke plads er
  • Hvorfor I pludselig har fået noget værdifuldt, I ikke havde før

Tilmelding til workshops

Individuel Terapi

En narrativ proces og
systemisk tilgang

Du kan få et møde, hvor du privat fortæller DIN part af historien. Med hjælp af opstillingsfigurer kan vi lave en mini problem-opstilling. Du vil se hvor tydeligt dit problem udkrystalliserer sig, opnå ny indsigt og mulighed for at handle.

Læs mere >>

Parterapi

Giv dit parforhold en chance, eller afslut det på en ordentlig og værdig måde.

Vi har fundet hinanden igen”, sådan siger mange par, når de har været til parterapi hos mig eller på en workshop i familieopstilling.

I et terapeutisk forløb, arbejder vi med at forstå konflikten, som I sidder i. I skal begge fortælle jeres historie og igennem den finde fælles ressourcer og mål.

Læs mere >>

Familieopstilling

En effektiv metode til at løse op for familiebåndets knuder

Metoden kan med fordel anvendes ved udfordringer i både familier, parforhold, organisationer og livet i små og store forandringer: Det kan være skilsmisse, sygdom, fødsler, nye familiekonstellationer, ændringer i arbejdslivet og meget mere.

Læs mere >>