Nogle mennesker foretrækker et individuelt møde, før de melder sig til en familieopstilling. Det kan give god mening, at komme i kontakt med sig selv og sine livsoplevelse, ved at “fortælle sin historie”. Man kalder det “den narrative proces”, hvilket betyder,  at når du deler din fortælling, giver det dig en forståelse for hvem du er og hvad du er præget af.

Brug modstand til udvikling !

Siger du nej til det du egentlig vil, mister du adgang til dine ressourcer.

Der venter dig meget godt når du begynder at tro på dig selv!

Indiviuel Terapi og Rådgivning

Terapi til dig, eller parterapi til dig og din partner kan være begyndelsen til at se alting mere klart. Benyt din frihed til at finde egne svar på livsspørgsmål der stresser dig. Stop med at sige nej til det du i virkeligheden gerne vil. Uanset hvad der har været i din fortid.

Jeg kan hjælpe dig med at transformere din fortid til en kilde af kraft og visdom. Så du kan få et meningsfuldt liv! Kom i gang! – jeg hjælper dig med at skifte “banehalvdel” så du ikke behøver at skyde flere selvmål. Har du lyst, har du mod … så kontakt mig.

Kontakt

Individuel Terapi

En narrativ proces og
systemisk tilgang

Du kan få et møde, hvor du privat fortæller DIN part af historien. Med hjælp af opstillingsfigurer kan vi lave en mini problem-opstilling. Du vil se hvor tydeligt dit problem udkrystalliserer sig, opnå ny indsigt og mulighed for at handle.

Læs mere >>

Parterapi

Giv dit parforhold en chance, eller afslut det på en ordentlig og værdig måde.

Vi har fundet hinanden igen”, sådan siger mange par, når de har været til parterapi hos mig eller på en workshop i familieopstilling.

I et terapeutisk forløb, arbejder vi med at forstå konflikten, som I sidder i. I skal begge fortælle jeres historie og igennem den finde fælles ressourcer og mål.

Læs mere >>

Familieopstilling

En effektiv metode til at løse op for familiebåndets knuder

Metoden kan med fordel anvendes ved udfordringer i både familier, parforhold, organisationer og livet i små og store forandringer: Det kan være skilsmisse, sygdom, fødsler, nye familiekonstellationer, ændringer i arbejdslivet og så videre.

Læs mere >>