Foredrag om familieopstilling

Foredraget handler om familiemønstre og forviklinger i familierne, og synliggøre hvad der sker, når vores børn får for meget ansvar og for mange valgmuligheder. Diagnoser, koncentrationsvanskeligheder, uro, passivitet og ensomhed er emner vi kommer omkring.
Familieopstilling er en metode, som afdækker vores forviklinger og viser tydeligt om et barn kan indtage sin plads som barn, og kun som barn (!), i familien. Mange børn indtager rollen som den lille voksen, som skal tage sig af far eller mor, redde nogen af de voksne, som ikke får deres plads i familien.
Foredraget handler også om livets spilleregler, som er nyttig at kende, fordi  hvis ikke man kender reglen om at man i fodbold skifter side efter 45 minutters spil, kommer man i anden halvleg  ( efter 45 års liv) kun til at skyde egenmål.

 

Andre emner:

  • om adoption
  • om sygdom, også diagnoser som autisme, ADHD, spiseforstyrelser, angst
  • om forskellige kulturer
  • om dine børn – mine børn, m.m.

 

Bestil et foredrag om  “Familieopstilling”

En sammenfatning af det systemiske model i Familien, vores bindninger og forviklinger på godt og ondt. Moderne familiestruktur er forandret og hvad kan vi gøre for at bevare grundværdierne eller skal vi opfinde alt for ny? kom og vær med til en aften om tanker og samtale om vores vigtigste værdier, børn, kærlighed, samhørighed og det at “høre til”.