Om stress

Afspændningsbehandling til dig der føler stress?

Har du været for hårdt spændt for igennem længere tid? Det som føltes godt og spændende i starten, fordi du følte at du var i en god process, kan langsomt og snigende forvandle sig til belastning og uoverkommelig pres. Det er på ingen måde godt eller sundt for os mennesker.

Vi kan ikke ryste oplevelserne af os som dyrene, men underrykker dem og tror, at det nok går over. Det gør det også i almindelighed, men når søvnløshed, hjertebanken, glemsomhed og angst melder sig, skal du være på vagt.

Så har “stress” taget over. Symptomer bygger sig op og bliver til sygdomsfaktorer, du ikke skal må bide i dig. Du skal reagerer og søge om hjælp. Det er godt at få din stress klarlagt og at finde en “behandling”, som du selv kan udføre langt hen af vejen.

Det jeg kan gøre for dig er, at give din krop en afspændende kropsbehandling, finde de muskelgrupper, der er særlig angrebet, og fortolke dem sammen med dig. Vi vil lave åndedrætsøvelser, der understøtter kontakten til din krop, og som er noget af det allermest virksomme for krop og sjæl: Åndedrættet.

Som uddannet psykomotorisk afspændingspædagog, kan jeg finde et program til dig, der bringer dig til din “grounding” og rolige selvværd.

Kontakt mig hvis du vil have mere at vide.