skilsmisse

Overvejer du at blive skilt?

Nogen gange kan vores konflikter blive så enerverende og opslidende at vi hellere vil ud af konflikten, end at finde en løsning der alligevel ikke holder.

Vi tror, at kærligheden er blevet brugt op, og at den er død. Men kærlighed kan ikke dø, den er altid til stede, men om den kan vokse og give ny kraft, afhænger af hvem vi (ubevidst) har svoret “troskab”.

Det viser sig at vores problemer, symptomer, angst eller usikkerhed ikke stammer fra os selv, men fra dem der har levet før os, og som vi er i familie med. Vi ved at både traumer og blokeringer kan komme langvejs fra. I en opstilling, finder du ud af, med hvem du er forviklet med.

Det der viser sig, vil give dig den indsigt du har brug for, for at se din nuværende situation med nye øjne.

I en opstillings vil du blive løst af blind kærlighed og kommer til den bevidste kærlighed, den der styrker, – også i modgang.  Du vil blive løst af de forviklinger der holder dig fanget i et familiemønster som ikke længere gavner dig.

Er du interesseret i at deltage i en opstillingsworkshop?