Sagt af deltagere på mine workshops

Kære Kristina

Jeg vil lige benytte muligheden for at takke for din gode hjælp ved den samtale/familieopstilling, jeg havde med dig i uge 29 omkring min svigerinde. Det var til stor hjælp for mig. Jeg følte en anderledes ro i kroppen da jeg tog på familieweekend til Fyn. Det gik rigtig fint og vi fik skabt en god kontakt på ny, min svigerinde og jeg. Det var en stor lettelse.

Jeg fik også sagt til min kæreste, da jeg kom hjem, at jeg synes han skulle fri til mig inden alt for længe. Det tog han meget bogstaveligt og købte en ring dagen efter som han gav mig på vores ferie til Tyskland ugen efter.

Det var rart at få gjort noget ved det med den ‘endelige beslutning’ 🙂

Tak lige for nu, bedste hilsner

Birgit

Hej Kristina

For nogle uger siden havde du min svigerfamilie ind, og der er sket så meget godt siden 🙂 Nu ses de og snakker sammen, og selvom der fortsat er nogle gnidninger, så er deres indbyrdes forhold meget, meget bedre. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, du har givet og jeg skulle også hilse mange gange fra min kæreste og sige tusind tak. Vi har det rigtig godt sammen i Norge jeg og kæresten, og jeg er meget glad for min svigerfamilie 🙂 Og jeg er sikker på, at alting ikke havde været så nemt, hvis ikke det havde været for din hjælp.

Mona

Kære Kristina
Igen blot en tak for en formidabel workshop. Jeg beundrer dig og det som du kan. Du har en helt unik egenskab. Jeg vil komme igen en anden gang, når jeg savner inspiration, oplevelse og indsigt.

Kærlige hilsner fra
Betina Altamirano

En tilbagemelding….

Det er svært at forklare hvad Familieopstilling er. Det bedste I kan gøre er at se på Kristinas (-og andres) hjemmeside(r). Kristina sagde også selv at vi faktisk ikke skulle bryde vores hjerner med at forklare så meget – da det skal opleves.
Men jeg prøver at komme med lidt til Jer her:
Nøgleordene er ‘accepter det som er’ (også de familier vi kommer fra)
‘Sig tak’ -sig tak til livet og alle de små og store selvfølgeligheder
‘Sig ja’ ikke at vi skal sige ja til alt – det kan også være et ‘ja jeg vil gerne om lidt eller….’
Men det var en stor og meget anderledes oplevelse at deltage. Jeg var meget nervøs, for kunne jeg nu gøre det rigtigt. Men det kan man godt – også som uerfaren. Man skal mærke hjertet og ikke hjernen så meget til Familieopstilling.
Jeg kan godt anbefale det både for individuelle – men også for par, og andre nære (evt. familie)konstellationer.
Kristina er meget dygtig, vidende, nærværende og skarp. Hun er kontant på en god måde – hun dvæler ikke ved unødvendige ting. De på holdet som havde prøvet det før talte også varmt om Kristinas måde.
Så tak til Lone og I andre for denne chance for at prøve noget som jeg nok ellers aldrig havde turde gøre uden dette skub 🙂

Kære Kristina

Opstillingen vedrørte min rolle i forhold til min kærestes søn.

En forandring er også, at sønnens “pap-far” pludselig kommet meget mere på banen – og nu samarbejder  , sådan at de to prøver at få sønnen igang med en ungdomsuddannelse. Det er nyt.

Dagen efter opstillingen skete der det på mit arbejde, at en kollega fortalte, hvordan hende mormor måtte flygte fra København til Sydtyskland under 2. verdenskrig, fordi de var tyske. Min kollegas mor var ganske lille dengang – og den gamle bedstemor var også med. Ved krigens afslutning rejste de igen til DK, som flygtninge.

Det var meget specielt at høre om, og jeg kunne mærke den samme stemning som ved familieopstillingen. Vi var en lille gruppe kvinder der delte den slags historier og erfaringer hen over frokostbordet. De vidste ikke, at jeg havde været på dit kursus i weekenden, det skete bare spontant.

Jeg har også kunnet hjælpe min søster ved at fortælle hende om de tre “grundregler”, som du opridser neden for. Jeg vender helt sikkert tilbage til en ny opstilling hos dig – og håber, at min søster måske også en dag vil prøve det.

Kærlig hilsen Mette

Kære Kristina

Først vil jeg takke mange gange for en rørende, givende og spændende dag den 22. april. Du er super dygtig og går frem med en præcision og ydmyghed, som jeg aldrig har oplevet før.

Jeg har fået øjnene op for at familieopstilling rummer store muligheder for forandring og håber, jeg får tid og råd til at fordybe mig yderligere, da det er et imponerede værktøj med stor virkning.
Først og fremmest har jeg indviet min familie i den fantastiske store oplevelse, det var at blive undervist af dig og efterfølgende er familien positiv indstillet på at konsultere dig, da alle uden undtagelse fornemmer, at der er mulighed for at slutte fred med det, der har forstyrret os i årevis”.

Venlig hilsen
Susanne

Kære Kristina

Jeg har efterhånden været hos Kristina en del gange og hendes indlevelse og forståelse for, hvad der sker omkring hende til familieopstillingerne er meget veludviklet. Hun har en præcis tilgang til de problemstillinger hun bliver præsenteret for og ved intuitivt hvor langt hun kan og skal gå. På baggrund af hendes lange erfaring ved hun, hvordan hun skal gribe situationen an så der kan opstå en forløsning, hvor den involverede begynder at forstå, hvad der foregår. Jeg kan varmt anbefale Kristina og efter en weekends opstillinger med hende føler man sig opløftet og klarere.

Mvh.
Niels

Kære Kristina

Tusind tak for en lærerig og tankevækkende weekend. Den har givet mig utrolig meget at tænke over.
Jeg fik rigtig meget ud af vores egen opstilling. Men er også blevet overrasket over, hvor meget jeg fik ud af at overvære og deltage i de andres opstillinger. Mange at de problemstillinger, som blev bragt op er også (mere eller mindre) en del af mit/vores liv.
Mvh.
Hanne

Kære Kristina

Det har været et fantastisk møde.. både det at møde dig, “Hellinger” og det at være en del af dit kursus. Utroligt hvor enkelt det kan “gøres”på trods af hvor indviklet livet ellers kan opleves
Det har givet mig en ro… i min væren … som jeg ikke tror, at jeg endnu kender dybden af..en ro som jeg har søgt efter længe, længe.
Tænk at jeg skulle blive 53 år, før end at jeg mødte min “samhørighed”. Det er ikke noget jeg skal finde, ved jeg nu.. men noget som er, i kraft af mine gener..uanset hvad der end måtte være af forviklinger. Tak, tak, tak..;-)
At være med i de andres arbejde og ikke mindst det jeg selv fik lov at opleve.. via mit anliggende..sådan tror jeg du formulerede dig..har givet mig mange nye indsigter. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg kan være med.
MM.
Hej Kristina
Det var helt fantastisk at møde dig i dag. Der er noget guddommeligt over dig, et helt fantastisk lys du er omgivet af – en magisk udstråling der tiltrak alle i rummet. Det er en meget vigtig mission/budskab du skal formidle og jeg håber du vil bruge noget af din energi på at “råbe op” så du får formidlet dit vigtige budskab til “hele Danmark”. Jeg ønsker dig det bedste .

Du gør en kæmpe forskel. Tak!

Kærlig hilsen
Anette Juhl
Kære Kristina!
Jeg vil gerne sige tusinde tak for en en helt fantastisk lærerig og spændende weekend på famileopstilling kurset. Det har virkelig betydet meget for mig og min familie. Der er genskabt en fredelig og kærlig atmosfære i vores hjem, som for længe har været gemt væk under lag af frustrationer. Det er jeg meget taknemmelig for, at du var med til at realisere.
Et meget håndgribeligt og næsten rørende eksempel på, at opstilligen rakte ud over lokalets rammer, kom dagen efter kurset. Mine to yngste drenge på 5 og 8 stoppede den leg de havde i gang i stuen, og den yngste spørger: “Mor, er far og dig egentlig i familie med hinanden?” Jeg svarer ham, at vi kommer fra hver vores familiesystem, men har skabt en ny familie som de så er en del af. Min 8-årige siger tankefuldt: “Dvs. at olde og hendes mor og mormor og farmor er grunden til at jeg kunne blive skabt?” “Ja, det kan man bestemt godt sige”, svarer jeg. Der opstår en lille pause, hvorefter min 8-årige bukker foran mig og højtideligt siger: “Tak mor”. Man skulle næsten tro, de havde været med i weekenden, for sådan har jeg aldrig hørt dem udtrykke sig før om det emne.

Det ville jeg bare gerne dele med dig!

Kærlig hilsen
Rigmor

Kære Kristina

Tusind tak for en fantastisk forløsning. Det, jeg oplevede i denne weekend, har sat mig fri på en måde, jeg ikke havde turdet drømme om. Min hjerne prøver at forstå – men det kan den ikke helt :o) – og det behøver den heller ikke. Det er som om, jeg for første gang i mit liv kan adskille ikke bare min mors liv men også alle andres liv fra mit liv.

Da jeg kørte hjem i går følte jeg mig let som en fjer – var lidt i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet var i stand til at køre bilen, når jeg nu kun vejede 1½ gram 😮

Jeg kommer helt sikkert igen og ønsker for alle, der bærer skjulte familietraumer, at de har en datter, søn, ven ….. der sender dem til dig, som min Cecilie gjorde det.

Isabelle