Belysningsarkitekter er klar over, hvordan man bruger det iøjnefaldende og utrolige køretøj med en pendel lampe, hvilket gør påvirkninger, der frit kan ændres for at koordinere aktivitetens sindstilstand.

Når det er generelt vigtigt, skal du organisere lyskapacitet for at gøre tegnene på skærmen og deres omgivelser mærkbare for mængden. Det er som det kan, det kan også anvendes til:

Få det rette tankesæt frem

Vis tid på dag og område

Flyt accentuering startende med en fasesone og derefter over til den næste

Styrke generationens stil

Årsag protester foran et publikum for at vise niveau eller tredimensionel

Bland de visuelle komponenter foran et publikum i en samlet helhed

Designerens arbejde

Belysningsplanlæggeren starter med at gennemse det indhold, der skal leveres, og lægge mærke til den slags lys, det kræver i hver scene. Skaber og udøvende tilbyder deres tanker om, hvordan lys kunne bruges til at forbedre generationens idé ved deres første samling. Tidlige samlinger med sætophavsmanden er desuden betydningsfulde med den begrundelse, at sæt- og belysningsskaberne skal arbejde sammen om den mest dygtige metode til at udføre det ideelle “look” til stykket. Arrangementet for sættet kan påvirke placeringen og forløbet af de væsentlige belysningsinstrumenter, så der trækkes eventuelle problemer rundt omkring lige så tidligt som potentielle ting godt.

Lysplanlæggere går til praksis for at finde ud af lysskiltene og tilrettelægge, hvordan man tænder underholdere, når de bevæger sig hit og der foran et publikum. På det tidspunkt, hvor blokeringen er indstillet, kan belysningsindretningen begynde at finde ud af, hvilke belysningsinstrumenter, der vil blive brugt, og hvor alle findes.